Oslava 30 let střediska - hledáme nový termín!

A K T U Á L N Ě :

Vzhledem k vývoji epidemie a možnému prodlužování přijatých opatření státními institucemi jsme nuceni naší akci V PŮVODNÍM TERMÍNU ZRUŠIT. V tuto chvíli hledáme vhodný náhradní termín. O konání akce budeme včas informovat.
Zachovejte nám přízeň a těšíme se na společné setkání.

Chceme pozvat všechny současné i bývalé členy a jejich rodinné příslušníky na výroční výpravu u příležitosti oslav 30 let našeho skautského střediska ICHTHYS Plzeň. Je to jedinečná příležitost setkat se svými kamarády a kamarádkami z oddílu, i se současnými členy a členkami střediska. Na akci můžeš očekávat kromě jiného náhled do historie střediska, společnou mši sv., občerstvení či tradiční skautské hry.
Akce se uskuteční v sobotu 25. dubna na našem tábořišti u Benišova mlýnu nedaleko Mileva. Sraz je mezi 10. a 11. hodinou na tábořišti, konec je naplánován cca v 17 hodin. Dopravit na místo se můžeš po vlastní ose (autem nebo vlakem) nebo využít objednaný autobus. Protože se akce koná v přírodě, kde není žádné velké parkoviště, preferujeme hromadnou dopravu vlakem či objednaným autobusem (autobus zastaví nahoře u Mileva). Je možné se přihlásit k dopravě autobusem i jen pro zpáteční cestu autobusem (třeba jet ráno vlakem a večer autobusem).

Na akci jsou zváni také rodinní příslušníci, i když členy skautského oddílu nikdy nebyli.

V případě účasti se prosím přihlas na níže uvedeném odkazu, abychom mohli připravit dostatek jídla pro všechny, a uveď i způsob dopravy, aby byla zajištěna dostatečná kapacita autobusu. Nejzazší termín přihlášení pro cestu autobusem je 9.dubna.
Přihlásit se můžeš zde.


Pro ty, kteří pojedou námi objednaným autobusem, je sraz v 9 hodin na parkovišti na náměstí Emila Škody (mezi autobusovým nádražím a škodovkou). Návrat cca v 18:30 na stejném místě.
Pokud se rozhodneš jet vlakem, je třeba myslet na to, že vlak jede jen do Stříbra, a ze Stříbra se jde pěšky asi 11 km. Vlak jede ráno v 7:05 z hlavního nádraží v Plzni, zpět ze Stříbra v 17:27 a 19.27, případně autobus v 17:37.


Účastnický poplatek je symbolických 30 korun (max. 100 korun pro čtyř- a vícečlenné rodiny).
Přesnou polohu tábořiště najdeš na https://mapy.cz/s/nagevobumo. Akci najdeš také na Facebooku.


V případě jakýchkoli dotazů se neváhej zeptat. Kontakt najdeš na konci článku.


Josef Krůta
vedoucí střediska ICHTHYS Plzeň
+420 722 803 038
kruta.j@gmail.com