Rekonstrukce odpadní jímky

Na přelomu února a března letošního roku proběhly na naší základně po téměř třech letech příprav ještě déle očekávané rekonstrukční práce na odpadní jímce na naší Základně u Sv. Jiří na Doubravce. Původní jímka byla kompletně vybourána a na jejím místě byla vybudována nová a větší jímka včetně nového napojení na objekt. Díky realizaci tohoto projektu se zvýší komfort provozu, jelikož jíž není nutné vyvážet jímku tak často, a také byl odstraněn nevyhovující stav, kdy část odpadních vod zasakovala do podloží domu i okolního terénu.

Celý projekt, tj, stavební práce i inženýrská činnost, byly realizovány dodavatelsky na klíč. Inženýrskou činnost včetně jednání s realizační firmou jsme objednali u p. Ing. Jana Fictuma, který je zároveň členem naší organizace a objekt základny dobře zná. Stavební práce pak provedla firma DIDSTAV družstvo Plzeň.

Projekt byl realizován za podpory městské části Plzeň 4 v rámci dotačního programu Rekonstrukce, oprava a výstavba zařízení, areálů a související infrastruktury určené pro volnočasové aktivity na území městského obvodu Plzeň 4 III.

Děkujeme za finanční podporu městské části Plzeň 4 i rychlou realizaci všem zúčastněným.